Wie zijn wij?

Horeca-opkoop.nl is gespecialiseerd in het opkopen (en demonteren) van vrijwel alle horeca apparatuur maar ook van o.a. complete horeca-inventarissen; grootkeukens, bedrijfsrestaurants en institutionele keukens. Ook zijn wij geïnteresseerd in combi-ovens, kook-, bak- en braadapparatuur, vaatwasmachines, koel- en vriesapparatuur, keukenmachines, spoeltafels, werktafels, RVS gastronormbakken, enzovoort. Hierbij streven wij naar een snelle, efficiënte en correcte afhandeling.

Wij werken met eigen demontageploegen en eigen monteurs t.b.v. het professioneel afkoppelen. Tevens beschikken wij over eigen transportmateriaal, busjes en vrachtwagens. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch bedrijf, dus wij kunnen ook alle overbodige koel- en vriesinstallaties vakkundig en geheel volgens de wet, voor u demonteren en afvoeren. Hiervan ontvangt u van ons uiteraard ook een afvoerbewijs.

Als één van de grotere opkopers van Europa brengen wij altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Uit onze ervaringen leren wij dat bedrijven vooral een behoefte hebben aan een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt.  Horeca-opkoop.nl heeft zowel in kapitaal als in opslag voldoende capaciteit om grote projecten in korte tijd af te handelen.